хидроизолиращи

Подукти:vesi
 • Страници: 1
 • Хидроизолиращи продукти - ВИЖ ПОВЕЧЕ

  СПЕЦИАЛНИ БОИ » хидроизолиращи

  ATRIAGUM - хидроизолационна мембрана, за подови настилки на плоски и наклонени покриви, дори вертикални повърхности  Има много добра адхезия върху основи от бетон и циментови замазки.

  LASTEX - еластомерна хидроизолационна мембрана. Нанася се  върху основи от бетон, циментови замазки, поцинкована ламарина, метални или PVC улуци и тръби, стари битумни покривни изолации.

  ANTIUMIDO - Водоотблъскваща матова боя, устойчива на проливен дъжд. Предпазва от влага, вода и плесени.  Нанася се върху всякакъв вид външна минерална мазилка или друго покритие. Приложение: третиране на стени и тавани.

   

  TOXIMAR - Корабна боя.Използването на антивегетативна боя е от изключително значение,тъй като гарантира не само отлична устойчивост на полепване на мекотели и водорасли,но води и до икономии при поддръжка и разход на гориво.Покритието е устойчиво на температури до +60 градуса по Целзий при потапяне.Разреждането в зависимост от начина на нанасяне е от 0 до 10% с разредител тип DCC 301. Цвят:оксидно червен и бял.Нанася се в един - два слоя с обща дебелина 75 микрона сухи.Теоретична покривност :5кв.м./ опаковка 0,750 л.

 • Страници: 1