ЛАТЕКСИ

 • Страници: 1
 • EMEL

  ЛАТЕКСИ

   

  Декоративна интериорна вододисперсионна боя от висок клас за вътрешна и външна употреба СНЕЖНО БЯЛА. Нанася се с огромна лекота, има голяма издържливост на миене и триене - 5 000 цикъла . Няма мирис и не съдържа летливи вещества.

  Покривност : 16 м 2 - 18 м 2 / литър

   

 • NEOLUX

  ЛАТЕКСИ

  Винилова - АНТИБАКТЕРИАЛНА 100% ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА вододисперсионна боя с отлично качество за вътрешна и външна употреба, на основата на PVA-VEOVA кополимери. Благодарение на чудесното си антибактериално действие, тя е подходяща за употреба върху всякакви повърхности, които имат мухъл или може да мухлясат. Покрива повърхността много добре, придава отличен бял цвят и има изключителна устойчивост на често миене и на вредни атмосферни влияния. Лесно се нанася и прави повърхността гладка. Вододисперсионната боя NEOLUX ANTIBACTERIAL може да се използва върху предварително подготвени повърхности от всякакъв материал. Няма мирис по време на боядисването, тъй като не съдържа летливи вещества.Покривност 17-20кв.м. за литър

   

 • А 500

  ЛАТЕКСИ

  A -500 е матова винило-акрилна боя за ВСЕОБЩА УПОТРЕБА за вътрешна и външна употреба. Приложима за повърхности от бетон, мазилки, гипсокартон и др. Перфектно решение за освежаване на дома офиса, класни стаи и др. Съчетава голяма покривност и здравина на много добра цена. Подходяща за професионални бояджии.Покривност  12-14кв.м. за слой.

   

 • DUROPLAST

  ЛАТЕКСИ


   

  DUROPLAST  акрилна латексова боя главно за вътрешно приложение. Специалната му формула силно намалява абсорбиращата способност на повърхностите, като гипсови и турбозолни мазилки, гипсокартони и др. Има голяма покривност, здравина и износоустойчивост.   

   

 • A 100

  ЛАТЕКСИ

  A -100 е среден клас матова вододисперсионна боя главно за вътрешна употреба с изключителна белота,голяма покривност и устойчивост на миене. Приложима за повърхности от бетон,мазилки, гипсокартон и др. Перфектно решение за освежаване на дома офиса, класни стаи и др. Съчетава  покривност и здравина на добра цена.Няма мирис и не съдържа летливи вещества.Нанася се лесно. Подходяща за професионални бояджии.Нанасяне на боята според ELOT 721-82, върху предварително подготвени повърхности.

  Предлага се в бяло и безброй разцветки с тонираща система

 • BIOTEX

  ЛАТЕКСИ

  Biotex -100% акрилен латекс, съдържащ специални активни вещества с широк спектър на действие срущу мухъл, плесени, гъби и бактерии. Устойчив на миене. Има здравна оценка за приложение в болници, предприятия от хранителновкусовата промишленост, кухни и др. Видове: мат, сатен и гланц. Цвят - бял и над 2000 цвята по каталог.

 • COLOREX

  ЛАТЕКСИ

  Colorex - латекс, изграден на базата на акрилни смоли във водна емулсия, пигменти, натурални пълнители и специални добавки, които осигуряват на продукта следните характеристики: водоотблъскваща способност, устойчивост на миене, висока покривност, устойчивост на бактерии и плесени, лесен за нанасяне.  Цвят - бял и над 2000 цвата по каталог.

 • ISOACRIL

  ЛАТЕКСИ

  Isoacril - дълбокопроникващ водоразтворим грунд, изграден на базата на акрилни смол. Предназначение: за грундиране на циментови и хоросанови мазилки, гипсови шпакловки, гипсофазер, газобетон, панели, както и на стари постни бои преди боядисване с водоразтворими бои.

 • Страници: 1